[vc_row][vc_column width=”1/6″][/vc_column][vc_column width=”2/3″][vc_column_text]Wij versturen uw order direct in een anonieme verpakking naar uw klant. Deze klant weet niet anders dat uw bestelling afkomstig is van u! Via dropshopping kunt u gemakkelijk kosten besparen op arbeidsloon, verzending en investering in een voorraad.

  • Orders besteld voor 12 uur gaan dezelfde dag nog naar uw klant.
  • Profiteer van onze goedkope prijzen.
  • Profiteer van een groot assortiment Rome Cookware Industries producten zonder dat u eigen voorraad heeft.
  • Goede marges
  • Rome Producten is uw betrouwbare partner in BBQ accessoires en Kampvuur accessoires.

Wie kan er dropshipper worden? 

Wij zijn op zoek naar betrouwbare partners. Onder betrouwbaar verstaan wij partners die niet onder de consumenten adviesprijs verkopen (m.u.v. aanbiedingen en acties). Daarnaast is het niet toegestaan om de teksten van Romeproducten.nl over te nemen.

Voorwaarden:

–          U moet beschikken over een geldig KVK en BTW-nummer.

–          De webwinkel moet voldoen aan alle wettelijke eisen betreft een webwinkel.

Wie is Rome Producten?

Voordat u een samenwerkingsverband met ons aangaat is het natuurlijk belangrijk om te weten wie wij zijn. Rome Producten is onderdeel van RiSa Outdoor Solutions. RiSa Outdoor Solutions heeft al jaren ervaring met producten in de Outdoor living & Outdoor Cooking markt.

RiSa Outdoor Solutions is ontstaan vanuit door voorliefde voor barbecue en kampvuur producten. RiSa Outdoor Solutions is een onderneming die snel groeit en een steeds groter marktaandeel weet te bemachtigen. Dit doordat wij goede prijzen bieden en een goede klantenservice hebben.

Hoe gaat het exact in zijn werk?

1. Maak een account aan op B2B account aanmaken. Na goedkeuring krijgt u inlog codes zodat u uw dropship prijzen/marges kunt bekijken.
2. U maakt een selectie van de producten uit het assortiment van Romeproducten.nl die u wilt gaan verkopen in uw webwinkel. U kunt het fotomateriaal gebruiken van Romeproducten.nl. Let op: De teksten mogen niet gekopieerd worden.
3. De orders die u vervolgens krijgt zet u dagelijks door in uw account. U vult als afleveradres het adres van uw klant in en betaald via een van de vele betaalmogelijkheden (uw dropship korting is automatisch doorgevoerd in uw account).
4. Hierna zullen we uw orders direct versturen. Heeft u voor 12 uur uw order afgerond dan kunt u ervanuit gaan dat deze dezelfde dag nog wordt opgestuurd naar de klant. Het pakketje zal zonder verdere beeldmerken van Rome Producten worden verstuurd.

Wat zijn de verzend en hendelingskosten?

Alle prijzen die zichtbaar zijn in uw dropship-account zijn incl. de geldende BTW% en incl. verzendkosten.

Lees hier alles over op betaling en verzending.[/vc_column_text][/vc_column][vc_column width=”1/6″][/vc_column][/vc_row]